Profil

Forandringsagent, foredragsholder, konsulent og coach inden for psykisk arbejdsmiljø, ledelse, stress og udvikling. Fokus på bæredygtig udviklng og drift for at skabe resultater på bundlinjen.

Jeg arbejder for, at virksomheder, teams, ledere og medarbejdere kan arbejde med bæredygtig udvikling. Moderne virksomheder og organisationer er i stigende grad afhængig af den arbejdskraft, som mennesket leverer med hele sin person. Det stiller krav til alle, individ og samfund skal tage vare på medarbejdere, og medarbejderen skal tage ansvar for sig selv i relation til at vedligeholde sig selv.

Jeg tager afsæt i forskning og viden inden for sociologi, pædagogik, ledelsesfilosofi, coaching og neuroscience/neuropsykologi (læren om hvordan hjernen fungerer i samspil med vores hele krop). Min faglige ballast kombineret med min erhvervserfaring bringes i spil i forhold til at skabe løsninger til virksomheder og ledere, samt til enkelte medarbejdere der ønsker større indsigt relateret til faglige eller personlige udfordringer.

Teams der kan samarbejde yder bedre, og mennesker, der oplever tillid og social støtte kan i større grad overkomme nutidens arbejdspres og balancen mellem privatliv og arbejdet.

Mennesket bag:

Faglighed er vigtigt, og som person har jeg integritet og faglighed som høje værdier. Dog kan faglighed ikke alene skabe de resultater der kræves i arbejdet med mennesker, hvad enten det er i 1-1 samtaler eller i konsulent- og virksomhedsopgaver.

Jeg har foruden min faglige ballast en stor personlig erfaring at trække på. Jeg lytter både til det der siges, og der der “står mellem linierne”. Tryghed og god kontakt er forudsætningen for at kunne opbygge en god coaching-relation, så vores samarbejde indledes altid med kort samtale, hvor vi mærker efter, om der er grundlag for at forsætte samarbejdet.

Find mig på linkedin: http://lnkd.in/bj8ExWm

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.