Velkommen

Forandringsprocesser – læring – trivsel 

Jeg brænder for at hjælpe virksomheder med at skabe et godt socialt og organisatiorisk arbejdsmiljø. Traditionelt bløde værdier som god kommunikation og trivsel er en forudsætning for at læring og performance har de bedste vilkår.

Organisationers succes er i dag i høj grad afhængig af, at medarbejdere kan bearbejde kompleks information og være i kontinuerlig læring. Med et solidt afsæt inden for sociologien, og med skarpe kompetencer inden for coaching, stressmanagement (og mobning), hjælper jeg organisationer med at skabe gode rammer for trivsel og god kommunikation – og bedre produktivitet.

Medarbejdere i dag betales primært for deres evne til at tænke, løse komplekse opgaver og samarbejde i teams og på tværs i organisationen eller med andre interessenter og kunder.

Stress og dårlig trivsel reducerer dine medarbejders evne til at løse deres opgaver optimalt – også inden de bliver sygemeldt eller viser tegn på at de er stressede.

Forebyggelse er en investering i dine medarbejdere og i en bedre bundlinie.

 

 

 

Bliv stressfri – få trivsel og overskud tilbage

Du skal ikke gå for længe med din stress – begynd din rejse mod mere overskud og nærvær allerede i dag.

Stress er ikke en sygdom i sig selv. Men ophobet og langvarig stress kan forringe din livskvalitet og medføre negative forandringer i din krop og derved forringe dit helbred på sigt.

Du kan handle selv

Selv om stress er en fælles opgave, så er der ting du kan gøre selv for at reducere og håndtere din stress, elller bedre endnu – du kan arbejde for at forebygge fremtidige stresstilstande.

Stresscoaching – en hurtig vej tilbage til trivsel og overskud

Jeg rådgiver og coacher for at afhjælpe din stress og forebygge fremtidig stress. Det gør jeg både for dig som privatperson, og også i virksomheder og for ledere. Virksomheder kan få øget produktivitet, øget medarbejderengagement og fastholdelse af nøglemedarbejdere ved at have fokus på at forbedre det psykiske arbejdsmiljø og håndtere stress proaktivt.

Stresscoaching bidrager til at sætte fokus på den gode kommunikation og dialog, og kan være din eller din virksomheds vej ud af stress og dårlig trivsel i arbejdslivet. Lad ikke stress ødelægge din performance og livskvalitet.

Kontakt mig for en uforpligtende snak.