Coaching

Forandring gennem nye indsigter

Coaching er et fantastisk redskab til at skabe indsigt, mod og motivation til at handle på nye mål og skabe nye resultater, og til at realisere sit potentiale. Og som med så meget andet,  så handler det om at få fat i en coach, hvor der kan skabes gensidig kemi og tillid. Relationen mellem coach og coachee er fundamentet, hvorfra coachens spørgsmål og anerkendende tilgang åbner op for at se nye veje, og for at se nye styrker at bygge videre på.

Som coach bruger jeg en åben og fokuseret spørgeteknik der udfordrer dig og dine vanemæssige tankemønstre. Aktiv lytning med hele sanseapparatet gør det muligt til at stille de rigtige spørgsmål. Coachen er aldrig eksperten i coachees liv, du ejer din proces og din udvikling.

Vores værste modstander sidder mellem ørerne siges det. Som coach kan jeg hjælpe dig med at identificere dine negative tankemønstre og vaner, til at se hvordan de påvirker dit liv og til at skabe mere positive alternativer, hvad enten det er i tanke eller handling. Det du har fokus på vokser, så hvis du har brug for hjælp til at sætte en positiv og motiverende vision for dit liv eller din karriere, så er en coach også en god ide.

Coaching er en blandt mange metoder, der kan støtte dig i din stræben efter at leve et mere bevidst liv, med frihed til at vælge til og fra med autenticitet og integritet.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale om dine behov for coaching eller sparring.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.