Velkommen

Forandringsprocesser – læring – trivsel 

Jeg brænder for at hjælpe virksomheder med at skabe et godt socialt og organisatiorisk arbejdsmiljø. Traditionelt bløde værdier som god kommunikation og trivsel er en forudsætning for at læring og performance har de bedste vilkår.

Organisationers succes er i dag i høj grad afhængig af, at medarbejdere kan bearbejde kompleks information og være i kontinuerlig læring. Med et solidt afsæt inden for sociologien, og med skarpe kompetencer inden for coaching, stressmanagement (og mobning), hjælper jeg organisationer med at skabe gode rammer for trivsel og god kommunikation – og bedre produktivitet.

Medarbejdere i dag betales primært for deres evne til at tænke, løse komplekse opgaver og samarbejde i teams og på tværs i organisationen eller med andre interessenter og kunder.

Stress og dårlig trivsel reducerer dine medarbejders evne til at løse deres opgaver optimalt – også inden de bliver sygemeldt eller viser tegn på at de er stressede.

Forebyggelse er en investering i dine medarbejdere og i en bedre bundlinie.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.